Sikkerhet ved samkjøring på MC-turer

Sikkerhet ved samkjøring på MC-turer

05.06.24 10:45
av Unni Kjus

Gode kjøreopplevelser er det vi alle ønsker på våre fellesturer, men det krever også at alle innretter seg etter opplagte kjøreregler og at du selv er disiplinert og viser aktsomhet inn i gruppa. Her gir vi deg en kort oppsummering på hva du bør gjøre og hvordan du samkjører med resten av gruppa.

Les mer
Sesongprogram for avd. Øst

Sesongprogram for avd. Øst

Nå kribler det i hele meg og Tiger`n :) og jammen har vi mye å se frem til !!! Det blir en spennende MC-sesong med flotte turer og treff som styret i avd. Øst ønsker å dele med nettopp deg:

Les mer
Temakveld «Sikker på veg»

Temakveld «Sikker på veg»

Velkommen til vårslepp på Motorsenteret torsdag 18. april kl. 18. Det blir kaffe og vafler, og tema for dagen er presentasjon og meningsutveksling om de tanker vi har rundt prosjektet «Sikker på vei». Det er dine erfaringer som MC-fører vi gjerne vil ha for å videreutvikle den gode kjøreopplevelsen på vegen.

Les mer
Det var en gang - historien om Senior MC

Det var en gang - historien om Senior MC

08.04.24 01:00
av Stein Kristiansen

I år er det 35 år siden den offisielle stiftelsen av Senior MC Norge, eksakt dato er 16. februar 1989. Mye har skjedd siden Jan Jørå rykket inn denne annonsen i MC-avisa nr. 9 i 1988. Jan hadde noen tanker om hva en MC-klubb for gubber kunne drive med, men det skulle vise seg at han hadde tent en gnist hos mange "gubber". Resultatet ble ganske fort en stor og veldrevet landsomfattende klubb. Det er med stolthet vi påfører oss og motorsykkelen klubbens logo. Hvis du vil vite mer om stiftelsen og klubbens første år, kan du fortsette med å lese vedlagte artikkel "Det var en gang", fra 2009 skrevet av vårt tidligere medlem Knut Femriss. Knut er dessverre gått bort. Du kan lese hele historien ved å følge lenken i denne artikkelen.

Les mer
Påmelding åpnet til Årets sommertur i avd. Øst

Påmelding åpnet til Årets sommertur i avd. Øst

Hei MC-venner i avd. Øst - bli med oss på Årets Langtur fra 7. til 11. august. 2024. Ragnar og Bjørn har funnet «nye» spennende MC-veier som krysser Øst og Vest, fra Sør mot Nord i Sydlige Norge. Spennende veier, god kjøring og sammen med hyggelige klubbvenner, lover vi at dette blir en av sommerens store MC- opplevelse, arrangert av de to mest erfarende turlederene våre i avdeling Øst!!!

Les mer
Avd. Øst inviterer til årets Grøtkveld 7. desember

Avd. Øst inviterer til årets Grøtkveld 7. desember

15.11.23 00:00
av Unni Kjus

Velkommen til vår tradisjonelle Grøtkveld torsdag 7. desember kl. 18 på Motorsenteret. Vi vil ikke garantere MC-nissens fremkommelighet, men hygger oss og mimrer over årets flotte MC-opplevelser, spiser julegrøt og kommer i førjulsstemning. Kanskje det blir du som får mandelen i julegrøten? Ta gjerne med deg venn eller følge. Påmelding med egenandel kr. 50 pr. pers. på Vipps nr. 661611 innen 1. desember. Merk vippsen med «Grøtkveld». 

Les mer
MC-turer 2024 i avdeling Øst

MC-turer 2024 i avdeling Øst

22.06.23 17:29
av Unni Kjus

Avdeling Øst ønsker deg velkommen til nye spennende og opplevelsesrike dagsturer gjennom hele MC-sesongen. Vi har allerede startet planlegging av 2024-MC-turer med vår egen turledergruppe, som nå har fokus på "nye" spennende MC-veier og destinasjoner til flotte MC-turer. Så følg med oss og kryss av i kalenderen allerede nå. Våre turledere f.v. er Svein Undeli, Frank Hjelm, Hans Mossin, Bjørn Lund, Kai Heiås, Unni Kjus, Jan Erik Kleven, Hans Martin Berg, Ragnar Rødsand og Ola Stubdal.

Les mer
Medlemskort på Gnist

Medlemskort på Gnist

22.06.23 12:17
av Unni Kjus

Du finner medlemskortet på Hjem-siden på Gnist-appen eller på din PC/nettbrett hvis du logger deg inn der. Arrangementene våre er for kun for betalende medlemmer. Dersom du ønsker å melde deg inn allerede nå i 2023, vil kontigenten bli overført som betalt for 2024.

Les mer